Affiliate partner programma

Bram Art Photography Affiliate Programma

Met het affiliate partner programma bieden wij je de mogelijkheid om naast jouw studie of baan een leuke zakcent bij te verdienen. Het werkt als volgt: jij kent iemand in je netwerk met een webshop of interieurwinkel die toe is aan extra wanddecoraties. Jij brengt het bedrijf of persoon in contact met Bram Art Photography by Plan B Design en als beloning krijg jij een aanzienlijk deel van de factuur direct op jouw rekening! Wil je meer weten? Scroll dan even naar beneden.

Word jij onze nieuwe partner? Het is simpel: Introduceer ons in jouw netwerk en verdien super eenvoudig geld!

Zoals weal zeiden, het is simpel. Jij kent een persoon of een bedrijf die hard toe is aan meer wanddecoratie(s). Dus, wat moet je doen? Jij neemt contact op en introduceert Bram Art Photography by Plan B Design. Na een prettig kennismakingsgesprek en een stevige kop koffie zal Plan B Design onze kersverse klant een offerte op maat presenteren. Na goedkeuring krijg jij binnen no time je geld op jouw rekening gestort. Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker! Want… er zijn ook nog bonussen te behalen. Je ontvangt een leuke bonus als je een nieuwe klant aanmeld maar ook als je een nieuwe partner aanmeld. Verkoop je meerdere foto's tegelijk dan heb je ook nog eens recht op een stapelbonus! Het houdt niet op met die bonussen…!

Creëer je eigen kansen, deel je netwerk en vermenigvuldig jouw salaris! 

#1 Koffietijd. Get in touch en laten we elkaar snel ontmoeten. Dit kan d.m.v. een video call, een bakkie bij ons op kantoor of op een locatie naar keuze.

#2 Introductie. Na een prettige kennismaking leg je contact met de klant. Wij gaan zelf of samen op gesprek en leggen de wensen en mogelijkheden op tafel.

#3 Maatwerk. Wij gaan aan de slag! Alle wensen zijn besproken en er wordt een offerte verzonden. In deze fase zie je wat je kunt gaan verdienen!
#4 Uitbetaling. Nadat de opdracht is bevestigd en wij een aanbetaling hebben ontvangen krijg jij direct uitbetaald. That’s it!


Hoe word ik een Partner?

Meld je aan via het contactformulier onderaan deze pagina. Je kunt ons natuurlijk ook appen, bellen of mailen met een persoonlijk bericht. Ons luisterend oor en een reactie krijg je altijd! Nadat we jouw contactverzoek succesvol hebben ontvangen zullen we middels een video call, een bakkie bij ons op kantoor of op een locatie naar keuze kennis met elkaar maken. Hier zullen we de wensen en mogelijkheden bespreken. Na een leuk gesprek en een flinke dosis cafeïne zullen wij samen de potentiële kers verse klant benaderen en een voorstel presenteren. Na akkoord van onze klant ben je officieel affiliate partner van Bram Art Photography by Plan B Design geworden!

Wat moet ik doen als Partner?

Als partner van Bram Art Photography by Plan B Design is het jouw taak om in je eigen tijd op zoek te gaan naar super gave nieuwe opdrachten! Je vindt mensen uit jouw netwerk die toe zijn aan extra wanddecoratie(s) en brengt ze in contact met Bram Art Photography by Plan B Design. Nadat de ‘match made in heaven’ is bevestigd en er een leuke opdracht uitgerold is krijg jij direct jouw deel overgemaakt! Voordat de werkzaamheden worden uitgevoerd weet jij dus al precies hoeveel je betaald krijgt en zorgen wij er voor dat we binnen no-time uitkeren!

Wat verdien ik als Partner?

Door partner te worden van Bram Art Photography by Plan B Design beschik je over de mogelijkheid om een leuke zakcent bij te verdienen, maar hoe veel? Het bedrag hangt af van de tijd en energie die jij in je netwerk steekt. De omvang van de waarde van de werkzaamheden bepalen de hoogte van de commissie. Deze beginnen bij 2% van de opdrachtwaarde en lopen op tot wel 20% van elke factuur die dankzij jou gestuurd kan worden. Hoe groter het project, hoe meer je verdient! Tel uit je winst…

Wat zijn de voordelen van ons affiliatie partner programma

Veel voor weinig. Voor relatief weinig werk geven wij je de mogelijkheid om een flinke zakcent bij te verdienen. (Nog) Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker! Flexibiele tijden. Je werkt in je eigen tijd en dus wanneer het jou uitkomt. Moet je leren voor een tentamen? Ben je gehinderd door een overvolle sociale agenda. Geen probleem! Jij blij, wij blij. Jij bent deel van onze puzzel. Zorg jij er voor dat onze puzzel groeit door een nieuwe partner of klant aan te melden dan groeit jouw inkomen mee! Bekende collega’s. Het is simpel weg super leuk werk. Als partner van Bram Art Photography by Plan B Design verdien je geld door samen te werken met jouw vrienden, kennissen en familieleden!

Get in touch

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.